Rochia roz de satin purtata de Marilyn Monroe in celebra scena "Diamond's are a Girl's Best Friend" din pelicula "Gentlemen Prefer Blondes" va fi scoasa la licitatie.

Licitatia organizata la Los Angeles, de casa Profiles in History va avea loc intre 10 si 12 iunie si va cuprinde aproximativ 1.500 de obiecte care au apartinut sau au fost folosite de celebritati de la Hollywood, informeaza The Telegraph.

Rochia din satin roz, considerata de expertii din domeniu drept "cea mai importanta rochie purtata vreodata intr-un film", va fi punctul de atractie al licitatiei si a fost estimata la 170.000 de lire.

Printre celelalte obiecte asteptate la licitatie se numara si palaria de vrajitoare purtata de Margaret Hamilton in "The Wizard of Oz" din 1939, care are un pret estimat de 100.000 de lire, dar si pocalul folosit in "Indiana Jones and the Last Crusade", estimat la 13.500 de lire.

De asemenea vor fi scoase la licitatie si scenariul lui Harrison Ford folosit in “Lost Ark”, estimat la 50.000 de lire si sabia laser a lui Darth Vader din "Intoarcerea lui Jedi", estimata la 55.000 de lire


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.