Georges Kiejman, unul dintre avocatii lui Roman Polanski, califica drept santaj acuzatiile actritei britanice Charlotte Lewis impotriva cineastului, subliniind ca aceasta a declarat intr-un interviu in 1999 ca ea l-a sedus pe regizor cand avea 17 ani.

In interviul pe care actrita l-a dat in 1999 saptamanalului britanic News Of the World, aceasta povestea cum si-a inceput cariera si preciza, in trecere, cum atunci cand avea 17 ani a reusit sa il seduca pe Roman Polanski, informeaza cotidianul francez Le Monde, potrivit NewsIn.

"Am perceput un santaj in spatele depozitiei lui Charlotte Lewis impotriva lui Roman Polanski". Ne demonstreaza ca ea insasi a uitat lungul interviu acordat cotidianului News of the World"
a declarat Kiejman pentru televiziunea germana RTL.

Potrivit avocatului cineastul este bine, insa este afectat pentru ca nu poate iesi din cabana in care trebuie sa stea in arest la domiciliu.

Actrita britanica Charlotte Lewis, in varsta de 42 de ani, a anuntat in urma cu doua zile ca a fost victima unor abuzuri sexuale din partea regizorului franco-polonez in 1982, cand avea 16 ani. Aceasta a vorbit cu procurorii din Los Angeles care se ocupa de cazul in care realizatorul este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora. Actrita spune ca regizorul a molestat-o in 1982, cand avea 16 ani. In 1986 Lewis a avut un rol in pelicula "Pirates", regizata de Polanski.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.