Actorul american Al Pacino va interpreta rolul Regelui Lear intr-o ecranizare regizata de Michael Radford, potrivit site-ului de cinematografie TotalFilm.com.

Pelicula "Regele Lear" este o adaptare a povestii lui Shakespeare, in care subiectul principal va fi istoria regelui arogant si batran a carui decizie de a diviza regatul intre fiicele sale aduce numai necazuri tuturor celor implicati.

Deocamdata nu sunt cunoscute numele celorlalti actorilor care vor juca alaturi de Al Pacino. Filmarile "Regelui Lear" sunt programate pentru luna octombrie, iar pelicula va fi produsa de Barry Navidi, potrivit NewsIn.

Al Pacino, in varsta de 70 de ani, provine dintr-o familie de imigranti italieni in SUA. Actorul a fost nominalizat la Oscar pentru prestatiile din pelicule celebre, precum "The Godfather", "Serpico" si "Dog Day Afternoon", castigand un premiu al Academiei Americane de Film pentru rolul din filmul "Scent of Woman" (1992).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.