Peste 60% dintre barbatii din Romania prefera femeile naturale si se declara impotriva machiajului.

Peste 5000 de barbati s-au alaturat “manifestului pentru frumusetea naturala”, initiat de Nivea Visage, impreuna cu Dragos Bucurenci si Cabral Ibacka, participand la un sondaj pe aceasta tema. In urma raspunsurilor, a rezultat faptul ca 66.45% dintre barbati le-ar spune femeilor iubite ca prefera sa fie machiate cat mai natural, iar 21.95% si-ar dori sa nu fie machiate deloc.

  • Barbatii, impotriva fondului de ten

Mai mult, dintre cei 5326 de barbati care s-au alaturat manifestului pentru frumusetea naturala, 50.86% au declarat ca ar elimina fondul de ten din ritualul de infrumusetare al femeilor, deoarce arata ca o masca. De asemenea, repondentii marturisesc ca nu apreciaza diferenta de culoare dintre fata si gat.

“Va marturisesc ca mie rezultatele acestui sondaj mi-au dat ceva incredere. Eram convins ca ma aflu intr-o minoritate a barbatilor care au o problema cu fondul de ten. Dar se pare ca suntem ceva mai multi”, a declarat Dragos Bucurenci.

La randul sau, Cabral Ibaka le transmite femeilor: “Va iubim, fetelor, asa cum sunteti. Ridul ala pe care il ascundeti cu atata fond de ten este preferatul nostru, nu ati observat ca atunci cand sunteti prin casa, intr-un tricou lalau si gaurit, ciufulite si nemachiate, va sarutam exact acolo unde e ridul ala?”.

Studiul s-a desfasurat printr-un chestionar online postat pe opt dintre cele mai mari bloguri din Romania: cabral.ro, bucurenci.ro, dobro.ro, manafu.ro, bobbyvoicu.ro, clickio.ro, olix.ro, si adrianciubotaru.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.