Celebra actrita va juca rolul principal in pelicula "Blonde", o adaptare dupa cartea scrisa de Joyce Carol Oates despre Marilyn Monroe.

Regizorul peliculei va fi Andrew Dominik, cel care a realizat si filmul "Asasinarea lui Jesse James" dupa cartea lui Croward Robert Ford.

Filmarile la pelicula "Blonde", care are un buget in valoare de 13,3 milioane de lire sterline, vor incepe in ianuarie 2011, iar regizorul este extrem de incantat ca a gasit actrita care sa o interpreteze pe Marilyn Monroe, scrie NewsIn.

"De ce este Marilyn Monroe femeia secolului XX? Pentru barbati ea este un obiect sexual care are nevoie disperata sa fie salvat. Pentru femei, ea reprezeinta o sora, o Cenusareasa. Vreau sa spun povestea Normei Jeane ca o figura centrala al unui basm. Un copil orfan pierdut la Hollywood",
a explic Dominik.

Marilyn Monroe, pe numele adevarat Norma Jeane Mortenson, a murit in 1962 la varsta de 36 de ani, in urma unei supradoze de droguri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.