Blanket Jackson, in varsta de noua ani, s-a filmat in timp ce imita o scena din "Star Wars" in care se lupta cu o sabie imaginara.

Inregistrarea a fost vizionata de zeci de mii de curiosi in doar cateva ore de la publicarea pe YouTube, potrivit cotidianului britanic The Mirror.

Si sora lui Blanket, Paris Jackson, a devenit cunoscuta pe YouTube cu o inregistrare video in care isi arata pasiunea pentru muzica hip-hop fredonand o melodie rap inregistrata de Omar Bhatti, prieten de familie.

Clipurile au fost filmate cu un webcam si ar proveni de pe site-ul Kingsofpop-kids.com, care a spart conturile personale ale copiilor si a preluat filmarile. scrie NewsIn.

Familia Jackson nu a fost multumita de vestea aparitiei copiilor, in varsta de 9, respectiv 12 ani, pe internet, astfel ca fac demersuri pentru inlaturarea rapida a inregistrarilor de pe YouTube.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.