Actorii secundari din "Twilight" si-au marit pretentiile financiare si cer cate patru milioane de dolari pentru fiecare dintre cele doua pelicule care vor incheia seria, potrivit publicatiei americane Entertainment Weekly.

Negocierea salariilor actorilor este probematica dupa ce producatorii au decis sa imparta ultima carte din seria "Twilight" in doua pelicule, deoarece contractele erau semnate pentru patru filme. Impartirea ultimului roman, cel mai mare dintre cele publicate de Stephanie Meyer, in doua parti, face ca numarul peliculelor din serie sa ajunga la cinci.

Insa surprinzator, nu actorii din rolurile principale au pretentii financiare mai mari, ci cei din rolurile secundare. Ashley Greene si Kellan Lutz sunt doi dintre actorii care nu vor sa renunte la pretentiile lor si negociaza in continuare, in timp ce Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner vor semna foarte curand contractele, la fel ca si regizorul Bill Condon, relateaza NewsIn.

Ashley Greene si Kellan Lutz nu au roluri foarte importante, scrie presa americana - Greene joaca rolul unei surori a lui Edward Cullen, prietena a Bellei, iar Lutz are rolul fratelul mai mare.

Surse din cadrul studiourilor de film Summit Entertainment au declarat pentru Entertainment Weekly ca cei doi cer cate patru milioane de dolari pentru fiecare dintre cele doua pelicule finale. Initial alti doi actori, Nikki Reed si Jackson Rathbone, cereau acelasi lucru, insa au renuntat, acceptand un milion de dolari pentru fiecare film.

Studiourile au refuzat sa faca comentarii pe marginea negocierilor privind salariile actorilor. Potrivit surselor citate, este posibil ca studiourile sa ia decizia inlocuirii celor doi actori, care au roluri minore oricum si au avut roluri pasagere in peliculele precedente.

Cea de-a patra pelicula din seria Twilight, "Breaking Dawn", va fi lansata in noiembrie 2011, in timp ce cea de-a treia pelicula "The Twilight Saga: Eclipse", regizata de David Slade, cu actorii Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner in distributie, va avea premiera oficiala pe 24 iunie, in cadrul Festivalului de Film Los Angeles.

Citeste si:
Cum arata astazi actorii din "Twilight"
"Twilight": Cum arata astazi...

Scriitoarea Stephanie Meyer a devenit celebra dupa publicarea romanului "Twilight", in 2005, carte care s-a vandut in milioane de exemplare. Scriitoarea a fost incurajata sa continue povestea eroilor, in romanele "New Moon", "Eclipse" si "Breaking dawn".

In 2008 a fost lansata prima pelicula bazata pe unul dintre romanele lui Meyer, "Twilight", care a avut incasari de 190 de milioane de dolari in SUA, urmata in 2009 de "Twilight: New Moon". In iunie 2010 urmeaza sa fie lansata a treia pelicula din serie, "The Twilight Saga: Eclipse".

Peliculele spun povestea romantata, cu accente de thriller, a unui tanar vampir interpretat de britanicul Robert Pattinson, devenit sex simbol dupa aparitia in film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.