Inregistrarea conferintei de presa in care John Lennon spunea ca trupa Beatles este mai faimoasa decat Iisus va fi scoasa la licitatie pe 13 iunie la Los Angeles.

Conferinta de presa a avut loc pe 17 august la Toronto, iar casetele pe care este inregistrata au stat intr-un sertar aproximativ 40 de ani. Propietarul inregistrarilor nu a reusit sa vanda casetele in 1966 pentru ca nimeni nu le considera importante, informeaza BBC, potrivit NewsIn.

"Toata lumea stie ce au spus cei de la Beatles atunci, dar nu am auzit niciodata", a declarat directorul casei de licitatii Bonhams&Butterfield, Margaret Barrett, adaugand ca inregistrarea este evaluata la suma de 25.000 de dolari.

La jumatatea lunii aprilie, Vaticanul a anuntat ca i-a iertat pe membrii trupei Beatles pentru afirmatia potrivit careia ei ar fi mai faimosi ca Iisus.

In aceeasi licitatie va mai fi scoasa la vanzare inregistrarea din 1940 a filmului Walt Disney "Pinocchio", estimata la suma de 40.000 de dolari, dar si o manusa cu strasuri albe ce a apartinut lui Michael Jackson, care ar putea fi vanduta cu aproximativ 16.000 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.