Saptamana aceasta, Carcotasii au oferit doua burse Toni Tecuceanu.

Castigatoarele sunt Ioana Cheregi si Alexandra Roatis, studente in anul I la Actorie. Tinerele au fost sfatuite de mame sa se inscrie pe site-ul www.carcotasii.ro si sa-si incerce norocul.

Ioana este din Oradea si studiaza la Targul Mures. Aceasta s-a prezentat in fata juriului, format din actrita Maia Morgenstern, regizorul Florin Serban si carcotasii Serban Huidu, Mihai Gainusa si Codrut Keghes alias Dezbracatu’, cu monologul Zitei. Actul sau artistic a reusit sa-i impresioneze pe jurati. Mai mult, Maia Morgenstern a ajutat-o pe tanara sa intre cat mai bine in pielea personajului.

“Doamna Maia mi-a spus sa incerc sa fiu obosita si sa zic monologul fara aer. Stateam si ma gandeam cum sa fac acest lucru si de unde sa reiau monologul. Dansa a venit pe scena si a inceput sa ma impinga, ca sa ma oboseasca. Cand am terminat proba, am iesit afara, am sunat-o pe mama si i-am spus “nu ma intereseaza daca castig sau nu, important este ca m-am “batut” cu Maia Morgenstern”, marturiseste Ioana.

Alexandra este studenta in Sibiu, orasul natal. Pentru castingul organizat de Carcotasi, aceasta a pregatit o poezie, aceeasi cu care a reusit sa i-a si examenul de admitere la facultate.

“Poezia se numeste “Poza Veche”, de Otilia Cazimir. Este o poezie foarte sensibila, la care tin foarte mult, pentru ca ma reprezinta. Cu aceeasi reprezentatie am reusit sa intru si la facultate...”, povesteste Alexandra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.