Un site sustine ca Michael Jackson traieste deghizat intr-un tanar cu fata arsa, Dave, si ca acesta a aparut astfel chiar in ziua inmormantarii sale, la emisiunea lui Larry King de la CNN.

Administratorul site-ului michaeljacksonhoaxforum.com, Souza, sustine ca Michael Jackson a aparut live la televizor in ziua inmormantarii sale deghizat ca Dave. Tanarul de 28 de ani din Olanda se ocupa de site, alaturi de Mo, o mama in varsta de 40 de ani. Cei doi isi spun "investigatorii decesului fals al lui Michael Jackson".

"Media ne-a spus diferite povesti. TMZ.com a raportat ca Michael a murit cu sase minute inainte ca medicul sa pronunte decesul, iar CNN spunea in continuare ca este in coma. Ceea ce s-a intamplat cu adevarat ramane un mister", spun cei doi, potrivit NewsIn.

Zvonurile cu privire la regele muzicii pop circula de asemenea pe YouTube si Facebook, unde au fost publicate sute de videoclipuri realizate de fani care sustin ca persoana care da interviuri sustinand ca este Dave Dave, in varsta de 33 de ani, un tanar care are fata distrusa dupa ce a fost ars de viu de tatal sau in copilarie, este de fapt Michael Jackson.

Scenariul poate parea imposibil, spun jurnalistii britanici, insa pe forumuri fanii artistului se arata convinsi ca Michael Jackson traieste, desi nu exista dovezi.

Dave, nascut in New York, a supravietuit unui teribil atac al propriului sau tata, cand avea varsta de sase ani. Intr-o incercare de a obtine o intelegere privind custodia, tatal a turnat cherosen pe Dave in timp ce acesta dormea si i-a dat foc. Tatal a platit doar cu sase ani de inchisoare, iar Dave a suferit arsuri pe 90% din corp si a supravietuit in mod surprinzator, ramanand cu multiple cicatrice.

Mama lui Dave, care a scris o carte despre calvarul prin care a trecut acesta, l-a dus in excursie la Neverland, unde l-a cunoscut pe Michael Jackson. Cantaretul l-a luat pe Dave sub aripa sa protectoare si de atunci cei doi au ramas buni prieteni.

Dave a aparut la emisiunea lui Larry King pentru a vorbi despre amintirile sale legate de Jackson in ziua ceremoniei de inmormantare a regelui muzicii pop. Emisiunea a dat nastere unei serii de zvonuri cu privire la decesul starului, care au facut senzatie pe internet si au dat nastere site-ului michaeljacksonhoaxforum.com, care are peste un milion de vizualizari zilnic, potrivit The Sun.

Citeste si:
Primul videoclip al cântărețului Michael Jackson depășește 1...
Primul videoclip al...

Conform internautilor, vocea lui Dave de la emisiunea lui King seamana foarte mult cu cea a regelui muzicii pop, iar ochii acestuia sunt caprui, in timp ce in fotografiile mai vechi ale tanarului sunt verzi.

Cicatricile extinse pe toata fata ar fi deghizarea perfecta pentru Jackson, spun fanii. Inregistrarea emisiunii a fost publicata de cateva sute de ori pe YouTube, iar fanii analizeaza similaritatile intre comportamentul lui Michael Jackson si cel al presupusului Dave prezent la emisiune.

Avocatul Brian Oxman, purtator de cuvant al lui Dave, a respins zvonurile declarand pentru The Sun ca aceste povesti aparute pe bloguri sunt parte a doliului mondial al tuturor celor care l-au iubit pe Michael. Oxman spune ca a vorbit recent cu Dave, care se simte bine si studiaza pentru a deveni avocat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.