Madalina Manole isi invita, miercuri, toti fanii la Music Club, la evenimentul de lansare al celui de-al 9-lea album din cariera sa, "09 Madalina Manole".

Artista a pregatit un show live deosebit, totul pentru a prezenta publicului un concert inedit, un ,,refresh” pentru tot ce inseamna muzica pe care o canta acum, dar si multe autografe.

“Cei care vor dori sa fie alaturi de mine la aceasta lansare sa se astepte la surprize, in primul rand muzicale! Impreuna cu echipa mea de muzicieni, instrumentisti si tehnicieni le voi prezenta celor ce mi vor fi alaturi pe 12 mai in MUSIC CLUB din Bucuresti, asa cum sugereaza si titlul albumului, o noua Madalina Manole”,
marturiseste artista.

“09 Madalina Manole” este o productie ce inseamna doi ani de munca si multa dragoste pentru muzica, 12 piese alese cu atentie, 9 in limba romana si 3 in engleza, perfecte pentru cei care traiesc povesti de iubire.

Melodii precum “Viata e frumoasa langa tine”, “Cineva chiar te iubeste”, “Loving My Baby”, “Sunt indragostita” sau “Suflet Gol” fac din acesta albumul tuturor indragostilor.

“In cantecele mele cant despre mine si viata mea, insa povestile mele de viata sunt si povestile multora dintre fanii mei”, declara Madalina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.