Pelicula este noul lider al box-office-ului american de weekend. Vezi si alte filme populare la ora actuala.

Pelicula de actiune "Iron Man 2", regizata de Jon Favreau, cu Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow si Mickey Rourke in distributie, este noul lider al box-office-ului american de weekend, cu 133,6 milioane de dolari incasati din vanzarea de bilete, potrivit Internet Movie DataBase.

Super-eroul milionar Tony Stark se intoarce in pelicula "Iron Man 2", reusind astfel sa aduca filmul pe locul cinci in clasamentul productiilor cu cele mai mari incasari in primele zile de la lansare, conform NewsIn.

Al doilea loc in clasamentul incasarilor este ocupat de pelicula horror "A Nightmare on Elm Street", care il readuce pe marile ecrane pe celebrul personaj Freddy Krueger. Filmul a obtinut nu mai putin de 9,2 milioane de dolari din vanzarea de bilete. Locul al treilea in box-office este ocupat de filmul de animatie 3D "How to Train Your Dragon", cu incasari de 6,8 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.