Actrita americana Scarlett Johansson a anuntat ca isi doreste sa lanseze un nou album muzical, pe care, spre deosebire de discurile sale de pana acum, vrea sa imprime si piese originale, nu doar cover-uri, relateaza presa internationala.

"Imi plac mult cover-urile, ma fac sa ma simt de parca as canta la dus, insa, de data aceasta, ma gandesc sa inregistrez si melodii originale", a spus actrita, transmite NewsIn.

Scarlett Johansson s-a lansat in muzica acum doi ani, cu albumul "Anywhere I Lay My Head", care include cover-uri dupa piese ale lui Tom Waits. Dupa acesta a urmat "Break Up", realizat impreuna cu muzicianul Pete Yorn.

In varsta de 25 de ani, Johansson este una dintre cele mai populare actrite ale ultimilor ani. A jucat, printre altele, in "Lost in Translation", "The Prestige", "Vicky Cristina Barcelona" si "Iron Man 2".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.