SF-ul "Planet of the Apes", lansat in 1968 si refacut in 2001, va avea o continuare care ar urma sa ruleze in cinematografe din iunie 2011, au anuntat producatorii de la Hollywood, citati de presa internationala de specialitate.

Intitulata "Rise of the Apes", pelicula va urmari povestea unor cercetari ale caror experimente genetice dau nastere unei specii de maimute ce declanseaza un razboi al suprematiei pe Terra, relateaza NewsIn.

Spre deosebire de primele doua filme, maimutele nu vor mai fi actori costumati si machiati, ci vor fi realizate pe calculator si vor interactiona cu celelalte personaje datorita efectelor speciale.

Primul film "Planet of the Apes" l-a avut in rolul principal pe legendarul Charlton Heston si a fost nominalizata de doua ori la Oscar. Remake-ul dupa filmul din 1968 a fost regizat de Tim Burton, insa nu s-a bucurat de succesul peliculei originale.

Cititi si: Ce filme vor avea continuare?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.