Catalin Morosanu si Magda sunt marii castigatori al celui de-al noualea sezon "Dansez pentru tine".

Cu 13814 de voturi din partea telespectatorilor Morosanu si partenera lui Magda au castigat marele premiu de 60.000 de euro.

"Va multumesc tuturor chiar daca m-ati votat sau nu. Cu toate ca nu am fost eu cel mai tehnic dansator m-am straduit si va multumesc pentru tot", a spus Catalin Morosanu, la finalul emisiunii "Dansez pentru tine", relateaza Cancan.

Magda a izbucnit in lacrimi imediat dupa ce s-a anuntat ca ea a castigat marele premiu.

"Ii multumesc din suflet lui Catalin si tuturor celor care ne-au votat. Este un moment foarte emotionant pentru mine.", a declarat emotionata Magda.

Premiul de popularitate, de 5.000 de euro, castigat pe baza voturilor telespectatorilor, a fost castigat de Liuba, cea care a dansat in aceasta editie alaturi de Catalin Botezatu, transmite ProTv.

In acest sezon, si Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Wilmark si Cornel Patrichi,adica juriul au avut posibilitatea sa aleaga cea mai buna pereche din puctul lor de vedere. Premiul de 3.000 de euro a ajuns la Antonio, cel care a dansat cu Andreea Spataru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.