Liderul trupei Oasis, Liam Gallagher, se va imparti, in perioada urmatoare, intre muzica si film, urmand sa fie producatorul unei biografii cinematografice despre ultimii ani ai legendarei formatii The Beatles, scrie presa britanica.

Anuntul oficial privind filmul despre The Beatles va fi facut saptamana viitoare, la Festivalul International de la Cannes.

Pelicula va avea la baza o carte scrisa in 1972 de Richard DiLello, in care sunt detaliate conflictele din interiorul The Beatles care au dus la destramarea trupei in 1970.

Gallagher va lucra la acest proiect impreuna cu cei de la Revolution Films. Regizorul si actorii principali din distributie nu au fost alesi deocamdata.

Alegerea lui Liam Gallagher pentru productia acestui film este una mai mult decat potrivita, in special dupa ce in urma cu cativa ani acesta pretindea ca ar fi reincarnarea lui John Lennon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.