David DeeJay tine sa ramana in primele locuri din topurile muzicale, asa ca nu face rabat la calitate.

El si-a achizitionat, de curand, un nou set de boxe pentru studio. Prin acest echipament de ultima generatie, produs de francezii de la NEXO, David DeeJay urmareste sa reproduca sound-ul din club.

„Am cautat un sistem de sunet ultraperformant care sa creeze feelling-ul din club, la mine in studio… m-as bucura foarte tare sa gasesc NEXO in cat mai multe cluburi din Romania!”

Majoritatea artistilor se feresc sa faca investitii in aceasta perioada de criza, dar David DeeJay considera ca atunci cand doresti ca lucrurile sa iti iasa bine, esti atent la fiecare detaliu. Pentru a-si procura acest sistem de sunet „high-tech” el a optat pentru DAX, acesta fiind distribuitor autorizat al acestui brand in Romania si colaboratorul sau pe diverse proiecte muzicale.

David DeeJay s-a alaturat astfel unei lungi liste de artisti internationali, care cer echipamente de sunet NEXO in concerte, cum ar fi: Metallica, Depeche Mode, Faithless, Sarah Brightman, Vaya con Dios, Cesaria Evora, Roger Waters, Deep Purple


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.