Ce se intampla cand combini o voce feminina pop-rock si talentul, imaginatia si ideile extreme ale unui un producator muzical tanar?

Un nou super-proiect de radio intitulat Moshi Moshi.

Maria Carstea si George Hora alcatuiesc un proiect electro-pop cu influente japoneze, alternative-rock, iar primul single pe care il promoveaza se intituleaza “Call From Japan”.

“Numele proiectului a venit aproape de la sine imediat ce am aflat ca in Japonia oamenii raspund la telefon cu “Moshi Moshi” in loc de “ALO”. Traditia lor spune ca in acest fel ei isi pot da seama daca la capatul firului se afla alta persoana sau un spirit malefic, un mostru. Cine nu raspunde la telefon cu MOSHI MOSHI inseamna ca nu are intentii bune”,
povesteste George.

Sound-ul proiectului este unul experimental si de aceea a durat mai mult decat in normal decizia de a lansa acest prim single. In aprilie 2010 piesa a fost semnata la MediaProMusic urmand ca in viitorul apropiat sa se filmeze videoclipul.

“Moshi Moshi este un proiect de studio nascut din dorinta de a revolutiona abordarea mainstream romaneasca a muzicii, ale asa-ziselor piese de radio, de a combina feelingul de rock, voce, chitara, atitudinea oarecum agresiva dar sincera cu soundul électro-club”, incheie artistul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.