Ciuc Summer Fest ofera tinerilor artisti posibilitatea de a concerta in cadrul celui mai cool festival al verii alaturi de nume celebre ale industriei muzicale internationale, precum Faithless, Pink Martini sau Gary Moore.

Vara aceasta, Ciuc Summer Fest isi deschide portile atat pentru public, cat si pentru artistii care doresc sa faca parte din line-up-ul festivalului! Acestia se pot inscrie pe cea mai extinsa platforma online care sprijina artistii si organizatorii de concerte din intreaga lume - Sonicbids, iar in urma demourilor inscrise, organizatorii vor selectiona norocosii care vor concerta in cele trei zile ale Ciuc Summer Fest.

Cei interesati sa urce pe scena festivalului pot aplica online, accesand linkul http://www.sonicbids.com/CiucSummerFest pana la data de 15 iunie 2010, artistii si trupele selectionate urmand a fi anuntate ulterior pe site-ul festivalului, www.summer-fest.ro.

"Tinandu-si promisiunea de a sustine muzica live de calitate, anul acesta Ciuc Premium a lansat Ciuc Summer Fest. Prezenta Sonicbids in cadrul festivalului este manifestarea concreta a modului in care marca Ciuc Premium investeste in tinerele talente si le sustine”,
declara Paul Markovits, Director Marketing Heineken Romania.

Ciuc Summer Fest va avea loc in perioada 16, 17 si 18 iulie, pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter din Bucuresti, headlinerii festivalului fiind Faithless (16 iulie), Pink Martini (17 iulie) si Gary Moore (18 iulie).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.