Cea mai activa si controversata prezenta din cadrul povestilor mondene, Bianca Dragusanu, vine la Povesti de tabloid intr-o noua ipostaza.

Pentru o seara a acceptat invita’ia Simonei Gherghe de a comenta cele mai fierbinti subiecte ale zilei.

Simona Gherghe, titulara rubricii “Povesti de tabloid” din cadrul Observatorului de la ora 19, le ofera telespectatorilor posibilitatea de a o vedea joi seara pe Biana Dragusanu intr-o cu totul alta postura fata de cele cu care i-a obisnuit pana acum.

Asistenta lui Capatos nu va fi nici Blonda lui Bote, nici iubita lui Adrian Cristea si nici asistenta de la “Un show pacatos”, ci prezentatoarea rubricii cu stiri din showbiz. Bianca va incerca sa intre in pielea prezentatorului, sa uite ca ar putea fi chiar ea subiect de stire si sa ironizeze personajele mondene din Romania ori internationale.

“Bianca a avut cea mai spectaculoasa ascensiune in lumea vedetelor. In urma cu exact un an, nimeni nu stia cine e Bianca. Acum, cred ca nu e om care sa n-o cunoasca pe celebra Blonda a lui Bote. A batut-o pana si pe Moni... Este un nume nelipsit al Povestilor de Tabloid, asa ca m-am gandit ca ar fi interesant ca oamenii s-o vada si in alta ipostaza. In loc de personaj in rubrica, va deveni prezentatoarea stirilor mondene pentru o seara. Si pentru ea e ceva cu totul inedit. O sa cunoasca prompterul si o sa ironizeze ea alte vedete”, a povestit Simona Gherghe despre initiativa de a invita-o pe Bianca sa prezinte Povesti de tabloid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.