Afla cateva dintre vedetele de la Hollywood care si-au dorit sa pozeze goale in celebra revista, dar au fost refuzate.

Britney Spears, Kelly Osbourne si rusoaicele de la T.A.T.U. se numara printre vedete care si-au dorit sa pozeze goale in Playboy, insa au fost refuzate de editorii celebrei reviste pentru barbati, potrivit presei din SUA.

Astfel, Britney Spears a primit un raspuns diplomatic de la patronului publicatiei, Hugh Hefner: "Vom fi foarte incantati sa o avem in paginile noastre, insa numai dupa ce intra pe drumul recuperarii", a spus acesta in 2007, pe cand artista avea probleme cu alcoolul si drogurile. Inca de atunci, Spears a ramas pe lista de asteptare si s-a multumit cu aparitii ceva mai decente, pe copertele unor alte reviste, printre care Harper's Bazaar si Rolling Stone.

Kelly Osbourne, fiica legendarului rocker Ozyy, si-a exprimat la randul ei, in urma cu cativa ani, interesul sa pozeze in Playboy, dar a admis faptul ca, pentru acest lucru va avea nevoie de cateva "retusuri". Raspunsul lui Hefner a fost pe cat de ironic, pe atat de lipsit de menajamente: "Nu vad cum s-ar putea intampla asta. Nu facem retusuri in asemenea masura".

Nici fetele din duetul t.A.T.u. nu au fost mai norocoase. Iulia Volkova si Lena Katina au fost refuzate atat de editorii americani ai revistei, cat si de cei din Germania. Iar asta in ciuda faptului ca notorietatea rusoaicelor era in crestere in urma anuntului ca ar fi lesbiene.

Vedete care au refuzat sa apara in Playboy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.