Cauza principala a mortii lui Elvis Presley a fost o constipatie cronica, si nicidecum excesul de medicamente pentru artrita si insomnie, dezvaluie medicul personal al Regelui muzicii rock'n'roll, intr-o carte cu caracter biografic, lansata recent in SUA.

"Pana la autopsie, nu am realizat ca problemele lui legate de constipatie sunt atat de grave. Practic, colonul sau era dublu decat unul normal, atat ca diametru, cat si ca lungime. Pana atunci, s-a presupus ca principala cauza a fost supradoza de medicamente", spune George 'Nick' Nichopoulos, care a fost unul dintre apropiatii lui Presley, relateaza NewsIn.

Regele muzicii rock'n'roll a incetat din viata la varsta de 42 de ani, pe 16 August 1977, in resedinta sa din Memphis. Decesul a survenit, potrivit informatiilor comunicate oficial la acea vreme, in urma unei aritmii cardiace provocata de medicamentele in exces, droguri si obezitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.