Vedeta vrea sa se concentreze mai mult pe familie si pe viitorul ei film, intitulat "W.E", fiind nevoita sa abandoneze muzica pentru o perioada, pentru ca nu mai are nici timp si nici energie sa cante.

Madonna, mama a patru copii, doi biologici (Lourdes, in varsta de 12 ani, si Rocco, in varsta de 9 ani) si doi copii adoptatii din Malawi (David si Mercy, ambii in varsta de patru ani) a recunoscut ca noul proiect cinematografic ii acapareaza toata energia si atentia si nu mai are timp sa se concentreze si pe cariera muzicala.

“Nu prea m-am concentrat pe cariera mea muzicala pentru ca filmul m-a extenuat. Intre acesta si cei patru copii ai mei, nu prea imi ramane timp de altceva. Este ciudat. Nu am semnat niciun contract cu vreo casa de discuri pana acum. Nu stiu cum o sa-mi lansez muzica data viitoare cand voi avea un album”, a declarat artista, potrivit AskMen.com

“Apreciez foarte mult ca o echipa intreaga a lucrat enorm pentru scoaterea DVD-ului cu turneul "Sticky&Sweet" pe care tocmai l-am lansat. Am vazut rezultatul, dar nu stiu nimic despre promovarea si vanzarea materialului",
a adaugat Madonna, in varsta de 51 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.