Compozitorul Marius Moga a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia o persoana a fost transportata la spital.

Potrivit oficialilor Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, accidentul s-a produs in jurul oreai 12.30, la intersectia dintre arterele Nicolae Caramfil si Alexandru Serbanescu, din sectorul 1.

Moga, aflat la volanul unui Volkswagen, a lovit din spate un Opel, al carui sofer a fost transportat la spital pentru consult, au declarat pentru NewsIn oficiali ai Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.

Astfel de accidente, spun politistii, au loc aproape zilnic in Capitala. Politistii i-au intocmit lui Moga acte premergatoare cercetarii penale pentru vatamare corporala.

"In functie de zilele de ingrijire medicala de care are nevoie victima pentru recuperare va fi stabilita incadrarea soferului care a provocat accidentul. Daca victima are nevoie de mai putin de zece zile de ingrijiri medicale, atunci soferul nu va fi incadrat penal, iar daca are nevoie de mai mult de zece zile, dar nu mai mult de 60 de zile, atunci soferul si victima se pot impaca si dosarul va fi clasat. In cazul in care victima are nevoie de mai mult de 60 de zile, atunci dosarul va fi trimis pentru solutionare in instanta", au declarat pentru NewsIn oficialii Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.