Mick Jagger spune ca unele dintre cele mai bune melodii ale trupei Rolling Stones au fost compuse cand membrii acesteia se aflau sub influenta drogurilor, respingand astfel ideea ca impactul stupefiantelor asupra formatiei ar fi fost unul negativ.

"Era o perioada cand toata lumea lua multe droguri, era la moda, dar am muncit si foarte mult, era o atmosfera de petrecere. Erau multi vizitatori, multe droguri in jurul nostru, dar am facut multe melodii bune cu toate astea", a explicat Jagger.

Formatia britanica The Rolling Stones a fost formata la Londra in 1962 de Brian Jones, Mick Jagger si Keith Richards. The Rolling Stones a lansat 55 de albume si compilatii si au avut 37 de piese in top-10 singles.

In 1989 trupa a intrat in Rock and Roll Hall of Fame iar in 2004, revista Rolling Stone i-a clasat pe locul 4 in 100 Greatest Artists of All Time. Au vandut peste 200 de milioane de albume in intreaga lume.

In anii '60-'70 formatia s-a lasat prada consumului de droguri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.