Actrita Sandra Bullock a anuntat ca va renunta pentru moment la cariera sa de actrita pentru a se dedica cresterii bebelusului pe care l-a adoptat.

Actrita a dezvaluit recent in revista People ca a adoptat in luna ianuarie un copil de culoare in varsta de trei luni, pe nume Louis, si ca va divorta de sotul sau, Jesse James. Despartirea s-a produs dupa ce presa a dezvaluit ca acesta a inselat-o pe Sandra Bullock de mai multe ori.

Bulloc a spus ca nu va mai face filme in viitorul apropiat. "Tot ce stiu e ca vreau sa ma bucur de rolul de mama. Sa fac toate lucrurile pe care le fac mamele, afara, in lume. Cariera va trebui sa astepte putin", a spus actrita, potrivit NewsIn.

In varsta de 45 de ani, actrita, cunoscuta drept "regina comediilor romantice", a castigat anul acesta primul Oscar din cariera, pentru rolul din drama "The Blind Side".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.