Vedeta, care a petrecut weekend-ul la dineul Asociatiei Corespondentilor de la Casa Alba, se gandeste serios la o cariera in Congres.

O sursa a declarat pentru ShowbizSpy, ca in weekendul trecut "Kim si-a dat seama ca ar putea fi o gura de aer proaspat in congres. In plus ea are multe in comun cu reprezentantii Congresului, pe care i-a intalnit acolo. Stiati ca atat ea, cat si senatorul Scott Brown au pozat nud ( n.r. republicanul a aparut nud in revista Cosmopolitan in 1982)?”.

"Mai intai de toate, nu sunt suficiente femei in Congres si in plus, Kim se simte foarte bine sa vorbeasca despre evenimentele actuale. Iubeste sushi, este foarte preocupata de scurgerile de petrol si in plus stie exact unde este Afganistanul pe harta”, a mai spus sursa citata.

Cat despre viata privata, Kim, care recent s-a despartit de iubitul ei Reggie Bush si s-a cuplat cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, a recunoscut ca nu isi poate aminti ultima data cand a fost singura.

“Sunt foarte fericita si nu imi aduc aminte ultima data cand am fost singura pentru ca nu este un lucru cu care sunt obisnuita. Imi place sa fiu intr-o relatie atata timp cat sunt cu barbatul potrivit”,
declara Kim luna trecuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.