Castingul pentru Intalnire pe intuneric, cel mai nou reality show din Romania, este in toi, iar Andreea Raicu se implica activ in selectia participantilor.
“Intalnire pe intuneric” este cu siguranta o emisiune care suscita interes. Dovada sta faptul ca la casting s-au prezentat oameni din toate categoriile sociale. Pianisti, profesori de matematica, analisti economici, patinatori sau balerini, sunt doar cateva dintre profesiunile celor care vor sa participe la emisiune.

"L-am intalnit si pe Jim Carrey... Bineinteles, nu este vorba de celebrul actor, ci de varianta sa romaneasca. Unul dintre participantii la casting semana izbitor cu comediantul, nu doar fizic ci si ca atitudine. Se anunta deci o emisiune foarte amuzanta. Dincolo de toate acestea, nu poate decat sa ma bucure calitatea celor care au venit la casting. Din fericire, “divele” nu ne-au onorat cu prezenta”,
marturiseste vedeta Prima TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.