Actrita Helen Wagner, cunoscuta pentru rolul din "As the World Turns", a incetat din viata sambata la varsta de 91 de ani.

Celebra actrita detine recordul Guinness pentru cel mai longeviv rol din televiziune dupa ce a interpretat mai bine de jumatate de secol personajului Nancy Hughes din serialul "As the World Turns", al carui prim episod a fost difuzat pe 2 aprilie 1956, scrie variety.com.



“Toti actorii din serial plang moartea ei”,
a declarat producatorul Christopher Goutman, care a mentionat ca Helen Wagner a fost iubita de fani de toate varstele si ca va ramane pentru totdeauna in inimele lor.

Chiar daca in ultimii ani nu a fost vazuta la fel de mult, niciun actor sau actrita de televiziune nu a reusit sa atinga recordul ei.

"A fost amuzant sa mentinem integritatea personajului, indiferent de cine era scenaristul serialului"
, marturisea Helen in 1998.

Actrita inca facea parte din distributia serialului in decembrie 2009, cand postul CBS a anuntat ca serialul "As the World Turns" se va incheia, iar ultimul episod va fi difuzat in septembrie 2010.

"As the World Turns"
a fost primul serial dramatic de televiziune difuzat in timpul zilei, care a trecut de la durata de 15 minute la o durata de 30 de minute. Serialul a ajuns rapid pe prima pozitie in topul audientelor si, incepand din 1970, durata episoadelor sale a crescut la o ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.