Dupa ce va fi achitat in procesul in care este acuzat de abuz asupra minorilor, starul pop Michael Jackson se va muta in Germania. Pentru ca sa poata lua viata de la capat, Jackson vrea sa paraseasca SUA, care i-au adus atata dezamagire. Se pare ca Michael intentioneaza sa-si vanda proprietatea din California si sa construiasca un alt Neverland-Ranch in regiunea Berlin-Brandenburg. "Michael este un fan al Germaniei si s-a indragostit pur si simplu de Berlin.

Familiei Jackson ii place si orasul Potsdam", a declarat consilierul cantaretului din Las Vegas, Shawn Andrews. Admiratorii nemti il asteapta astazi pe Jackson la Berlin. Cu aceasta ocazie, clanul Jackson organizeaza in capitala germana o petrecere in cinstea fanilor din noua patrie, dar si in cinstea tatalui cantaretului, Joseph Jackson, care implineste astazi 76 de ani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.