Pelicula horror "A Nightmare on Elm Street", care il readuce pe marile ecrane pe celebrul personaj Freddy Krueger, este noul lider al box-office-ului american.
Potrivit Internet Movie DataBase, pelicula care are pana acum 32,2 milioane de dolari incasati din vanzarea de bilete, porta titlul filmului original si este regizata de Samuel Bayer. Rolul principal i-a fost acordat lui Jackie Earle Haley, iar din distributie mai fac parte, printre altii, Katie Cassidy, Thomas Dekker si Clancy Brown. "A Nightmare on Elm Street" este una dintre cele mai apreciate serii horror din istoria cinematografiei, datorita careia regizorul Wes Craven si-a castigat renumele de maestru al genului.

A doua pelicula in clasamentul incasarilor este ocupata de animatia 3D "How to Train Your Dragon", care a obtinut 10,8 milioane de dolari, urmata de comedia romantica "Date Night", cu Steve Carell si Shawn Levy in distributie, cu 7,6 milioane, scrie NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.