Vedeta postului National TV Catrinel Sandu (foto) se afla, pentru al doilea an la rand, pe Litoral. In delegatie, din pacate, caci, daca ar fi dupa ea, s-ar urca in primul avion cu destinatia Germania. Unde se antreneza, pana la iarna, iubitul ei, tenismanul Gabriel Trifu: "Dar, in vacanta, cred ca in luna septembrie, ma voi duce sa-l vizitez, caci mi-e tare dor de el". Pana una-alta, lui Catrinel nu-i ramane decat sa pregateasca emisiunea "Fantastic Bar", ce se transmite din statiunea Olimp: "Culmea e ca am aceeasi camera de hotel ca si anul trecut.

Nimic nu s-a schimbat, mobilierul e identic, iar petele de mucegai au ramas la locul lor". In alta ordine de idei, Catrinel se lauda cu noua ei achizitie, un jeep Hyundai Tucson cumparat in rate. Cel care a sfatuit-o sa devina proprietara acestei marci de autoturism este fostul campion mondial la box Mihai Leu, el fiind si cel care i-a adus masina pe Litoral: "Imi place sa zic ca Mihai Leu e nasul masinii mele".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.