Cantareata "I'm Outta Love" a decis sa isi incheie casatoria cu bodyguardul Wayne Newton, acuzand diferente ireconciliabile, conform RadarOnline.com.

Cuplul, care nu are copii, s-a casatorit in aprilie 2007, insa nu a semnat un acord prenuptial, potrivit NewsIn.

Anastacia, care a invins cancerul la san in 2003, a vorbit in trecut despre bucuria de a fi casatorita cu Wayne, insa a recunoscut ca ar putea sa nu tina pentru totdeauna. Aceasta a declarat: "E cu totul alta senzatie cand esti casatorit. Am siguranta si sper ca o sa imbatranim impreuna. O sa stau acolo cu varicele mele si cu jumatate de metru mai scunda. O sa imi placa la nebunie sa fiu casatorita. Nu zic ca o sa fie pentru totdeauna. Pur si simplu o sa incerc. Niciunul din noi n-are idee care o sa fie situatia in zece ani."

Cantareata in varsta de 41 de ani a spus si ca ea si Wayne au decis sa nu faca copii impreuna, ea fiind multumita sa fie mama vitrega a celor doi fii ai lui. A spus: "Wayne si cu mine am decis sa nu facem copii. Sotul meu are deja doi baieti, de care m-am apropiat foarte tare. E un aspect al vietii mele pe care am ales sa nu-l explorez."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.