Barbatii din Romania sunt in "mare suferinta": Dupa Nicoleta Luciu, si voluptuoasa Roxana Ionescu (20 de ani), fosta vedeta a rubricii Meteo din Libertatea, se apropie cu pasi mari de casatoria cu iubitul ei, Laurentiu (26 ani). Cei doi, care sunt impreuna de peste doi ani, si-au programat deja marele eveniment pentru anul viitor, mai precis la sfarsitul lunii august sau inceputul lunii septembrie. Roxana spune ca isi doreste o nunta mare, intr-unul din locurile selecte ale Bucurestiului, cel mai probabil la Crowne Plaza.

"Mi-am ales deja rochia de mireasa, care va fi creata de Agnes Toma, iar luna de miere ne-am propus sa o petrecem in Emiratele Arabe, la Dubai", ne-a declarat Roxana. intre timp, ea asteapta raspunsul la proba pe care a dat-o pentru unul din rolurile - de secretara - din telenovela pe care Lazarov o va produce pentru Antena 1.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.