Pink Martini isi invita fanii sa regizeze noul videoclip al orchestrei pentru una dintre piesele preferate de pe noul album Splendor in the Grass. Toate propunerile vor intra automat intr-un concurs cu premii anuntat deja pe pagina oficiala de internet a trupei.
Aflati in prezent in turneu, membrii Pink Martini vor reveni in fata publicului din Romania pe data de 17 iulie, pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter din Bucuresti, in cadrul Ciuc Summer Fest.

Orchestra Pink Martini a postat pe pagina oficiala a trupei un anunt prin care isi invita fanii sa creeze regia unui clip muzical pentru noul single al trupei. Pentru crearea videoclipului, fanii vor fi nevoiti sa aleaga una dintre cele sase piese puse la dispozitie de pe noul album: “Ninna nanna”, “Ohayoo Ohio”, “Splendor in the Grass”, „Ou est ma tete?”, “And Then You're Gone”, sau “Over the Valley”, data limita pana la care cei interesati vor putea trimite ideile lor fiind 31 mai. Videoclipurile realizate de catre fani vor fi analizate de catre un juriu format din membrii Pink Martini si reprezentanti ai staff-ului trupei, in functie de ingeniozitatea, conceptul si calitatea productiei, toate materialele video urmand a intra intr-un concurs cu premii care isi va desemna castigatorii in luna iunie.

Concursul este rezervat doar fanilor din America de Nord, norocosul castigator al “celui mai bun videoclip” urmand a primi doua bilete de avion, cazare asigurata la un hotel din Nisa, precum si doua invitatii la Nisa Jazz Festival unde orchestra Pink Martini va concerta pe data de 24 iulie 2010. Locurile doi si trei vor fi premiate cu cate doua invitatii la unul dintre concertele pe care orchestra le va sustine in Statele Unite ale Americii sau Canada, toti castigatorii urmand a primi si cate un set de accesorii marca Pink Martini.

Vara aceasta, fanii din Romania vor avea ocazia sa revada Pink Martini intr-un spectacol memorabil de world music, pe data de 17 iulie, pe Stadionul de Atletism Iolanda Balas Soter, pe scena Ciuc Summer Fest, in programul festivalului fiind confirmati de asemenea Faithless (16 iulie) si Gary Moore (18 iulie). Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest respectiv 16, 17 si 18 iulie, pot fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.


Mai multe informatii despre noi confirmari in cadrul Ciuc Summer Fest pe afisul evenimentului vor fi facute publice in curand pe site-ul oficial al festivalului, www.summer-fest.ro.
Citeste si:
Derek Rieth, unul dintre percutionistii trupei Pink Martini, s-a...
Derek Rieth, unul dintre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.