Celebra actrita a primit pentru a 12-a oara titlul de Cel mai frumos om din lume din partea revistei People.

Julia Roberts, in varsta de 42 de ani, mama unor gemeni in varsta de cinci ani si a unui fiu in varsta de doi ani, este insotita pe lista din 2010 de Halle Berry, Angelina Jolie si Jennifer Lopez, relateaza Reuters.

Garry Marshal, regizorul filmului "Pretty Woman", a declarat ca Julia este la fel de frumoasa ca intotdeauna si faptul ca a devenit mama a transformat-o intr-o persoana mult mai calma si calculata.

Actrita, care a castigat premiul Oscar in 2001 pentru rolul din “Erin Brockovich” va putea fi vazuta din luna august in filmul „Eat, Prey, Love”, realizat pe baza romanului omonim al scriitoarei Elizabeth Gilbert.

In clasamentul People, la sectiunea celor mai frumoase debutante, se afla actrita din "Amurg/ Twilight", Ashley Greene, in varsta de 23 de ani.

Colegul ei din "Twilight", actorul Robert Pattinson, cantaretul canadian Justin Bieber si finalistul editiei din 2009 a concursului "American Idol", Adam Lambert, figureaza in sectiunea masculina a clasamentului celor mai frumosi oameni din lume, in timp ce actritele Jessica Biel, Jessica Alba si cantareata Jessica Simpson apar in sectiunea "cele mai frumoase Jessica din lume".

In 2009, titlul de cel mai frumos om din lume i-a revenit actritei americane Christina Applegate, care a dezvaluit faptul ca a avut cancer mamar si ca a suferit o dubla mastectomie.

Cu toate ca Julia a fost aleasa cea mai frumoasa persoana din lume, pe coperta revistei People apare colega ei de breasla, Sandra Bullock, care a anuntat ca a adoptat un copil si se pregateste de divort.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.