Frumoasa actrita s-a decis in sfarsit sa-si oficializeze relatia cu Brad Pitt.

Cei doi au hotarat sa se casatoreasca in Venetia, unde actrita participa la filmarile pentru filmul "The Tourist".

Dupa ce s-a zvonit, la inceputul lunii, ca cei doi actori au hotarat sa se casatoreasca de dragul copiilor lor, ContactMusic scrie ca Jolie a fost cea care a pus piciorul in prag.

"Angelina s-a indragostit din nou de Brad si doreste ca relatia lor sa devina oficiala, prin casatorie. Dupa ce s-a hotarat asupra acestui aspect, singurul lucru care a mai ramas de facut a fost sa ii spuna lui Brad"
, a declarat o sursa.

Cel mai probabil ceremonia va avea loc in vila lui George Clooney, prieten apropiat cu Brad, iar cei patru copii mai mari ai cuplului (Maddox, Pax, Zahara si Shiloh) vor avea un rol special in ceremonie.

Parintii lui Brad, Bill si Jane, sunt incantati ca fiul lor s-a hotarat sa se recasatoreasca, mai ales ca nu se prea impacau cu ideea ca Brad si Angilina locuiesc impreuna fara a fi casatoriti.

Angelina Jolie si Brad Pitt au o relatie inca din anul 2005 din timpul filmarilor pentru Mr and Mrs Smith si au impreuna trei copii adoptati si trei copii biologici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.