A treia pelicula a celebrei serii thriller-horror "The Ring" va fi 3D, pentru a creste spectaculozitatea imaginilor si, implicit, interesul publicului pentru film, anunta presa internationala de specialitate.
Alte amanunte despre noul film nu au fost facute publice, in afara faptului ca scenariul va fi scris de David Loucka. Acesta a lucrat si la cel mai nou film al lui Daniel Craig, "Dream House", care va fi lansat in 2011, scrie NewsIn.

Inspirat de un lungmetraj japonez de succes, primul film din seria "The Ring" a fost lansat in 2002 si a avut-o in rolul principal pe britanica Naomi Watts. Filmul a avut succes atat la critici, castigand nu mai putin de sapte premii la diferite festivaluri, cat si la public - peste 250 de milioane de dolari incasati din vanzarea de bilete. Scenariul seriei are ca pretext "mitul" unei casete video al carei continut este atat de inspaimantator, incat cei care vizioneaza ajung sa moara practic de frica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.