ProFM difuzeaza in premiera miercuri, 28 aprilie, la Alarma cu Sara si Vintila, cel mai mai nou single Christina Aguilera, Not Myself Tonight.
Mai mult, pana la sfarsitul saptamanii, fanii cantaretei vor putea asculta noua sa piesa in exclusivitatela ProFM si pe www.profm.ro!

“Not Myself Tonight” este primul single de pe “Bionic”, cel de-al patrulea album de studio semnat Christina Aguilera, ce urmeaza sa fie lansat pe 8 iunie. “Bionic”, care vine dupa aproape patru ani de la lansarea precedentului “Back To Basics”, este un disc cu atat mai asteptat cu cat include colaborari surprinzatoare cu artisti ca Sia, Ladytron sau Tricky Stewart.

Castigatoare a cinci premii Grammy, Christina Aguilera este singura artista mai tanara de 30 de ani inclusa in topul 100 al celor mai bune cantarete din toate timpurile, realizat de prestigioasa revista Rolling Stone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.