Interpreta "Umbrella" a fost nerabdatoare sa inregistreze o melodie cu Elly Jackson de la La Roux.
Vedeta britanica recunoaste ca inca asteapta sa fie abordata. Elly a declarat: "Am avut trei sau patru oferte de colaborari in America. Artisti mari, foarte mari. Rihana a fost foarte interesata o vreme. Omul meu a zis 'Rihanna o sa sune', dar de atunci nu am mai auzit nimic. N-a sunat! Era cam in vremea in care... avea necazuri."

Potrivit Musichat, desi n-a primit o oferta, Elly, care alaturi de producatorul Ben Langmaid formeaza La Roux, recunoaste ca nu ar fi acceptat oricum. A adaugat: "Ca sa fiu sincera, nu prea vreau sa lucrez cu Rihanna. Sunt mai degraba interesata de cum ar suna discutia la telefon."

In timp ce cantareata "In For The Kill" ezita sa lucreze cu Rihanna, are alte colaborari pregatite. A adaugat: "Tocmai am vorbit cu Giggs, rapperul, si sper sa inregistram o piesa impreuna cu Liam Howlett de la The Prodigy. Liam a facut un ritm, si noi o sa il acoperim".

Anul trecut, inainte de lansarea albumului, Rihanna a marturisit ca inspiratia pentru a scrie piesele de pe noul sau album a venit dupa ce i-a ascultat pe britanicii de la Prodigy, relateaza site-ul Contactmusic. Aceasta mai marturisea ca melodiile sale au ca sursa de inspiratie o serie de artisti care abordeaza diverse stiluri.

"Noul album este inspirat de o multime de cantece de genuri diferite, precum hip hop-ul", spune artista. "Are influente bass si rock, am ascultat mult Prodigy si Chase and Status, chiar am lucrat cu ei si m-au ajutat sa-mi dezvolt noul stil". La noul album si-au adus aportul mai multe vedete din lumea muzicii, iar Rihanna se declara incantata in special pentru colaborarea cu Slash, fostul chitarist de la Guns N' Roses. "Slash este un star rock adevarat", crede RiRi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.