Colectia de costume si notite originale a apartinut creatorului "Star Trek", scenaristul Gene Roddenberry, si va fi scoasa la licitatie la sfarsitul lunii iunie.

Din colectie mai face parte permisul de acces al lui Roddenberry in studiourile in care a fost filmata productia, dar si obiecte donate de actorul William Shatner, cel care l-a interpretat pe capitanul James Kirk in "Star Trek".

Mai mult, Shatner a mai donat pentru licitatie o motocicleta Harley-Davidson, un certificat de nominalizare la Globurile de Aur, dar si o placheta de la inaugurarea stelei sale pe Hollywood Walk of Fame.

Toti banii obtinuti din licitatia care va avea loc la Planet Hollywood Resort din Las Vegas vor fi donati Fundatiei Roddenberry.
Gene Roddenberry, decedat in 1991, a fost una dintre primele persoane careia i s-au organizat funeralii spatiale, cenusa acestuia fiind expediata in spatiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.