Celebritatlie au intotdeauna un cuvant de spus. Cateodata insa acest cuvant ne lasa cu gura cascata...

Si, cum suntem incapabile sa tinem ceva numai pentru noi, am realizat spre deliciul vostru un top al celor mai surprinzatoare 10 declaratii facute de vedete de-a lungul ultimilor cativa ani.

10. Din multitudinea discursurilor spuse la decernarea premiilor Oscar, Kate Winslet a avut una dintre cele mai dragute declaratii: “As minti daca as spune ca nu mi-am pregatit niciodata o versiune de discurs. Cred ca aveam probabil 8 ani si ma priveam in oglinda din baie. Acesta (spune ea tinand Oscarul) era o sticla cu sampon. Ei bine, acum nu mai este o sticla cu sampon!”. Aceasta a primit in 2009 premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, in filmul The Reader.

9. O declarati scandaloasa care va ramane in istorie ii apartine lui Kanye West. Acesta a intrerupt fara jena discursul cantaretei Taylor Top 10 declaratii socante ale vedetelorSwift, care a primit premiul pentru cel mai bun videoclip. “Sunt fericit pentru tine, dar Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile” a declarat Kanye, dupa ce i-a luat microfonul lui Swift.

8. Rasfatata Paris Hilton are foarte mare incredere in calitatile ei. Si nu vorbim acum doar de atuurile fizice. Aceasta a declarat: “Sunt dovada vie ca blondele nu sunt proaste”. Si-a motivat declaratia afirmand ca desi este o prezenta constanta in ziarele de scandal, se descurca foarte bine in afaceri. Nu stiu de ce imi vine in minte acum in minte, fara nicio legatura cu subiectul (dar absolut niciuna!), o vorba romaneasca... prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.

7. Marion Cottilard a avut curajul de a recunoaste public, desi asumandu-si ricuri, ca nu crede in tot ce i se spune. Acesta se declara sceptica privind veridicitatea a doua dintre cele mai cunoscute momente din istorie: atentatul de la 11 septebrie 2001 si aterizarea omului pe Luna din 1969.

6. Nonconformista Lady Gaga ar putea alcatui singura un top al declaratiilor sale socante. Aceasta a afirmat ca a consumat droguri si a urmat un stil de viata haotic, dorind sa fie asemenea artistilor pe care-i iubea: Mick Jagger si Andy Warhol. Recent a declarat ca a avut in patul ei orice barbat a dorit si acum i-ar placea sa-i aibe in dormitor pe baietii de la Take That. Pe toti? Deodata?

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Citeste articolul integral pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.