De mult n-a mai fost un an in care sa se intrevada atat de multe filme care sa-mi starneasca intr-o asa masura curiozitatea. In acest an vom avea parte de actori pe care nu i-am mai vazut de ceva timp, de personaje care credeam ca nu vor ajunge pe marele ecran si de continuari despre care nu am stiut ca vor exista.

O comedie plina de actiune ce ni-i prezinta in rolurile principale pe Tom Cruise si Cameron Diaz. Din trailer, se pare ca vom avea de-a face cu un film amuzant, presarat cu actiune si decoruri inedite. In afara de asta, se pare ca Tom si Cameron arata bine impreuna pe ecran.


  • Killers
Apropos de Knight and day mi-am amintit si de Killers,un film oarecum asemanator, ce-i prezinta pe Ashton Kutcher si Katherine Heigl in mijlocul unor schimburi de focuri si explozii. O alta comedie cu impuscaturi. Nu-i asa ca aceasta vara va fi incendiara?

  • The losers

Daca iti doresti mai multa actiune decat comedie, atunci avem exact ceea ce-ti trebuie: The losers. Va promitem ca in primele 15 minute de film veti avea parte de cel putin 3 explozii.


  • The expendables

Nu credeam ca vom spune asta, dar The expendables are in distributie toti actorii de actiune din filmele acestei generatii: Stallone, Rourke, Statham, Li, Willis, Schwartznegger, Lundgren si inca multi altii. Punem pariu ca si voi abia asteptati sa vedeti ce a iesit!

Click aici pentru a descoperi multe alte filme must-see ale acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.