Envy ne prezinta cele 3 colectii de accesorii handmade ale unei tinere artiste din Bucuresti, care ne indeamna sa traim viata colorat: "Moulin Rouge", "Music" si "Royal".
Miss Ann a avut inca din adolescenta pasiunea pentru arta, pictura, desen, avandu-l ca indrumator pe regretatul artist Aurel Acasandrei. Dupa cum marturiseste ulterior, atentia sa s-a orientat catre design-ul de orice fel. De la ornamente florale, design de interior, vestimentatie si in final accesorii, pe viitor dorindu-si sa creeze vestimentatie pentru teatru. Intrebata cum a ajuns la crearea de accesorii, Ann a marturisit a si-a dorit sa faca si alte fete fericite purtandu-i accesoriile.

"Principalele surse de inspiratie sunt prietenii, motanul meu, camera mea, cartile pe care le citesc, muzica pe care o ascult, visele, memoriile, ideile si emotiile. Colectionez sapunuri sculptate manual, miniaturi adunate de prin lume, magneti de frigider si panglici de tot felul", a declarat tanara, adaugand ca toate creatiile sunt unicat.

Potriti Envy.ro, prima colectie de accesorii se numeste "Moulin Rouge" si are ca sursa de inspiratie a fost cabaretul din Paris. In colectia "Music" accentul este plasat pe note muzicale si chitare decupate manual din piele, totul "imbracat" intr-un accent vibrant de la fuchsia pana la albastrul electric, pene in culori vii, aplicatii din metal de diferite forme si lanturi, pentru tinerele glam-rock. Cea mai recenta colectia "Royal", are izul antic, specific secolului 14.

Toate accesoriile le puteti gasi pe blogul bisousbymissann sau pe pagina oficiala de Facebook a tinerei artiste.

In plus, daca vreo brosa iti face cu ochiul, pe MissAnn o poti gasi la la Targul ILoveHandmade, unde poti alege un cadou handmade de 1 Mai Capitalist! Asa ca, vino in perioada 1-2 mai, la Muzeul Municipiului Bucuresti (vis-a-vis de Universitate si TNB), la targul ILoveHandmade, unde te poti rasfata cu accesorii colorate, din cele mai diverse materiale – de la fimo la pietre semipretioase si cristale Swarovski, gentute chic, articole vestimentare dar si cu cele mai dulci prajituri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.