Cineastul Woody Allen a anuntat ca prima doamna a Frantei, Carla Bruni-Sarkozy, va face parte din distributia urmatorului sau film, "Midnight in Paris", alaturi de actorii Marion Cotillard, Kathy Bates si Michael Sheen, potrivit revistei Variety preluata de cotidianul La Tercera.

Cineastul a oferit recent detalii despre viitorul sau proiect, la care va filma in aceasta vara, si a confirmat distributia.

"Filmul celebreaza marea iubire a unui tanar pentru Paris si simultan exploreaza falsa idee pe care o au oamenii despre faptul ca o viata diferita de a ta este mai buna", a explicat Woody Allen, ipotrivit NewsIn.

Owen Wilson, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Kathy Bates si Michael Sheen vor interpreta rolurile principale in comedia romantica regizata de Woody Allen.

De luni de zile exista speculatii cu privire la participarea Carlei Bruni in pelicula lui Woody Allen, care intr-o prima faza a acceptat propunerea si apoi a avut indoieli cu privire la distributia primei doamne a Frantei in pelicula sa.

Woody Allen spunea in urma cu cateva saptamani despre Carla Bruni ca aceasta nu este o femeie care sa isi castige existenta din actorie si ca in orice moment ar putea sa plece de pe platourile de filmare pentru un eveniment politic important. "Trebuie sa iau in considerare fiecare risc ce poate aparea, iar angajarea ei este departe de a fi sigura", a explicat Woody Allen.

"Midnight in Paris"
face parte dintr-un contract pentru productia a trei filme semnat intre Gravier Productions, compania lui Allen, si compania spaniola Mediapro, in cadrul caruia au fost realizate pana acum peliculele "Vicky Cristina Barcelona" si "You Will Meet a Tall Dark Stranger".

Woody Allen isi va prezenta in luna mai la Festivalul de la Cannes cea mai recenta pelicula, "You Will Meet a Tall Dark Stranger", din distributia careia fac parte actorii Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins si Naomi Watts.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.