Actorul Will Smith a anuntat pe Twitter ca va participa la filmarea unui episod special al serialului "Printul din Bel Air", care va fi lansat in 2011.

Potrivit actorului, interpret al personajului principal din serialul difuzat in anii '90, va fi vorba de un episod special cu o durata de doua ore, relateaza NewsIn.

Vestea vine dupa o serie de zvonuri privind reluarea serialului lansate in urma deciziilor de a relansa sitcomuri precum "90201" si "Merlose Place".

Serialul "Printul din Bel Air"este o comedie, povestea unui tanar din Philadelphia care se muta in zona rezidentiala Bel Air, in casa unchiului sau.

Serialul a fost produs de televiziunea americana NBC si difuzat in sase sezoane, intre 1990 si 1996, avand 148 de episoade. Din distributie au mai facut parte actorii James Avery, Janet Hubert-Whitten, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana Ali si Joseph Marcell.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.