Adrian Mutu are din nou probleme. Un tanar din Harghita l-a denuntat pe fotbalist ca este implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri. Fotbalistul Adrian Mutu ar putea fi audiat la Cluj intr-un dosar pentru trafic si consum de droguri a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata, Mircea Hrudei. Un student, cercetat in acest dosar, a facut un denunt pe numele fotbalistului.

Potrivit sursei citate, studentul a fost retinut alaturi de alti patru colegi si de un elev de clasa a XII-a, toti din Harghita, in urma cu doua luni. Ei sunt suspectati ca fac parte dintr-o retea de traficanti de droguri. Procurorii si ofiterii de la Directia pentru Combaterea Crimei Organizate si Antidrog Cluj au stabilit ca drogurile erau aduse din tarile nordice in Ungaria, apoi ajungeau in Romania. Anchetatorii vor face cercetari si, in functie de rezultat, vor decide daca Adrian Mutu va fi audiat sau nu la Cluj.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.