Impresarul sportiv Ana-Maria Prodan, fotbalistul Laurentiu Reghecampf au intrat in PRM, motivandu-si gestul prin faptul ca acest partid este unul justitiar apropiat de popor.

Cei doi au participat la conferinta saptamanala de presa a PRM, alaturi de liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, scrie NewsIn.

"Anul 2010 fiind mai mult ca sigur un an electoral, am decis sa aplicam cu si mai multa determinare politica portilor deschise. Astfel vom ameliora media de varsta a partidului si vom imbunatati proportia de reprezentante ale sexului frumos", a explicat C.V. Tudor cooptarea celor trei in partid.

Presedintele PRM il cunoaste pe Reghecampf din deplasarile pe care le-a facut cu echipa de fotbal Steaua Bucuresti, iar pe Ana-Maria Prodan de acum doi ani.

"Ne-am intalnit intr-un restaurant, Ana-Maria era pe atunci insarcinata. I-am spus lui Laurentiu: <Nu-ti bate joc de fata asta. Du-te si cununati-va la biserica>, i-am spus, iar el m-a ascultat",
a spus Vadim Tudor.

In ceea ce priveste rolul pe care acestia il vor juca in PRM, presedintele partidului a spus ca li se vor gasi posturi in cadrul departamentelor de specialitate. "Fiecare dintre ei poate fi un parlamentar in felul sau, dar pana la Parlament mai sunt atatea posibilitati, de la microcosmosul la macrocosmosul structurilor sociale. Vom reorganiza niste departamente ale partidului si vom gasi locul care li se potriveste", a spus Vadim.

De altfel, Reghecampf isi propune sa promoveze practicarea sportului de catre tineri. "As vrea sa facem ceva pentru sportul romanesc", a spus fotbalistul.

La randul sau, sotia lui Reghecampf, impresarul sportiv Ana-Maria Prodan a afirmat ca a ajuns la maturitatea ceruta de intrarea in politica. "PRM este partidul poporului", a spus ea declarandu-se dispusa sa invete cat mai multe de la liderul partidului sau. "Sunt un temperament vulcanic asa ca ceva in comun cu cel de la prezidiu", a adaugat Prodan adresandu-se lui C.V. Tudor. "Nu mai pomeni de vulcan ca o sa erupa si Vrancea, nu numai Islanda", a glumit presedintele PRM.

Citeste si:
Lidia Samson, una dintre surorile lui Vadim Tudor, a murit
Lidia Samson, una dintre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.