La varsta de 76 de ani, cunoscutul realizator de talk-show-uri divorteaza de cea de-a saptea lui sotie, Shawn Southwick.

Larry King a fost casatorit cu sapte femei diferite, insa acesta va fi cel de-al optulea lui divort, deoarece el s-a recasatorit in 1967 cu o fosta sotie, Alene Akins, de care a divortat din nou in 1972.

King si Shawn au fost casatoriti timp de 13 ani si au impreuna doi copii, in varsta de 9, respectiv 11 ani.

Dennis Wasser, unul dintre avocatii lui King, a declarat, potrivit People, ca vedeta isi doreste ca "acest divort sa fie unul amiabil".

In cererea sa de divort, Larry King a cerut custodie comuna asupra celor doi copii si solicita judecatorului sa respinga orice petitie prin care sotia sa ar urma sa primeasca sprijin financiar din partea sa, in timp ce Shawn Southwick a cerut custodia principala plus pensie alimentara.

Potrivit TMZ, King ar avea de 5 ani o relatie extraconjugala cu sora sotiei sale, careia i-a cumparat o multime de cadouri scumpe, printre care o masina de 160.000 de dolari si bijuterii Cartier.

Totul a iesit la iveala cand Shawn i-a verificat lui Larry extrasul de cont.

In urma cu cativa ani, Larry King a incercat sa-si salveze casnicia cu Shawn trecand trei case pe numele ei, doar pentru a-si dovedi implicarea in casatorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.