Actrita Mia Farrow a depus marturie in favoarea cineastului Roman Polanski, care a dat in judecata pentru calomnie revista Vanity Fair, transmite Mediafax. Revista a publicat in 2002 un articol in care se afirma ca Polanski a facut avansuri unei femei imediat dupa moartea sotiei sale, Sharon Tate, ucisa de Charles Manson in 1969. Mia Farrow a afirmat ca l-a intalnit pe acesta la New York dupa moartea lui Tate.

"Asteptam o masa la un restaurant si imi amintesc ca erau acolo doua femei care pareau dispuse sa flirteze, iar el le-a indepartat pur si simplu pe cele doua", a adaugat ea. In timpul cinei, Polanski a vorbit tot timpul despre sotia sa - care era insarcinata in opt luni cand a fost ucisa. Actrita, in varsta de 60 de ani, descrie starea de spirit pe care a avut-o Polanski, ca fiind una de "disperare, confuzie, soc".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.